Nordfarm först i branschen - igen!


2019-11-04

Redan 1997 bröt Nordfarm en tradition i maskinbranschen genom att vara först med att ge ut en maskinkatalog med hela sortimentet och alla priser tydligt utsatta. Idag visar man återigen riktningen för branschen när kunderna kan bygga och konfigurera sina maskiner direkt på Nordfarms hemsida.

Nordfarm Maskin arbetar med ständig utveckling och förbättring, och sedan över ett år har företagets återförsäljare haft möjlighet att bygga och konfigurera maskinerna direkt på nätet.

Nyttan har varit tydlig och nu lanseras därför denna möjlighet för alla genom den nya hemsida www.nordfarm.se. På hemsidan hittar du nu detaljerad information om respektive maskin, med utrustning och tillvalsmöjligheter, fotografier och i många fall även rörlig media. 


Den stora nyheten är förstås att du nu kan bygga och konfigurera din maskin i detalj innan du bestämmer dig för exakt den maskinkonfiguration som passar dig allra bäst. Precis som tidigare är prissättningen tydlig genom hela processen.

Bygg din maskin när det passar dig bäst, dag som kväll, vardag som helg eller kanske på julafton! Din färdigkonfigurerade maskin kan du enkelt spara ned till din e-post eller välja att skicka den till din närmaste återförsäljare för vidare diskussion om utrustning eller exempelvis leveranstid.



Källa: Nordfarm