Jessika Lundgren ny vd för HSB Värmland


2019-11-28

Ordförande HSB Värmland Tore Olsson och tillträdande Vd Jessika Lundgren.
Bild: HSB
Ordförande HSB Värmland Tore Olsson och tillträdande Vd Jessika Lundgren.

Styrelsen i HSB Värmland tog den 27 november beslut om att utse Jessika Lundgren som ny vd för HSB Värmland. Hon tillträder tjänsten den första mars 2020. Jessika kommer närmast från ett uppdrag som trafikdirektör för Region Värmland.

– Efter en noggrann rekryteringsprocess känns det väldigt bra att kunna presentera Jessika Lundgren som ny vd för HSB Värmland. Hon har sedan tidigare en lång och bred erfarenhet inom fastighetsbranschen. Med digitaliseringen i samhället står vi i vår bransch, som många andra, inför anpassning och utveckling av våra tjänster. Med Jessikas personlighet och erfarenhet känner vi oss trygga med att hon kommer medverka till att HSB Värmland även i framtiden kommer vara en av de bästa leverantörerna av tjänster inom fastighetsförvaltning och bostadsutveckling i Värmland, säger Tore Olsson, ordförande HSB Värmland.

– Jag är glad, stolt och hedrad över att styrelsen utsett mig till ny vd för HSB Värmland.
HSB är ett starkt varumärke och organisationen fyller snart 100 år. Jag kommer till en skicklig organisation och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med medarbetare, styrelse och medlemmar leda organisationen in i framtiden, säger Jessika Lundgren, ny vd HSB Värmland.
– Precis som många andra i branschen så kommer HSB behöva jobba målmedvetet med att hitta nya arbetssätt och affärer för att fortsätta vara en stark aktör både i Värmland och i riket. Jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att göra en spännande resa!

Tillförordnad vd från 1 januari  fram till Jessika Lundgrens tillträde 1 mars är chefen för den tekniska förvaltningen, Per Wikstrand. 



Källa: HSB