TESAB företaget installerar hållbar kyla i nyöppnad butik


2020-01-10

Bild: Tesab

En helt ny livsmedelsbutik har nyligen öppnat i Härjedalen, där Frys & Kylservice fick i uppdrag att installera butikens kyla.

Bara 11 km från den Norska gränsen ligger den nya butiken Hamra Livs. Det är en ny butik för gränshandel, boende och skidturister i Härjedalen precis nedanför Hamrafjället. Dörrarna öppnades för besökare första gången i december 2019.

Frys & Kylservice fick förtroendet att leverera framtidens livsmedelskyla till butiken. Det var 100% hållbar kyla med CO2 köldmedium som installerades. Det självklara teknikvalet då det är miljövänligt, har bra prestanda och framtidssäkert.

Projektet för oss omfattade leverans och installation av Advansors kompakta XXS Minibooster. Kyl och frysrum samt Viessmann diskar levererades och installerades under hösten. Bygget drog igång på allvar under försommaren, med målsättningen att öppna till julhandeln, vilket man också gjorde.

– Vi önskar förstås Märta Jonasson tillsammans med pappa Peter ett stort lycka till med anstormningen av köp glada kunder, säger Jan Lindfors, projektledare på Frys & Kylservice.



Källa: Tesab