Nya pannlampslösningar från Milwaukee


2020-02-21

Den ledande tillverkaren av arbetsbelysning, Milwaukee Tool, fortsätter att utöka det snabbt växande produktsortimentet inom personlig belysning med ett antal nya pannlampslösningar.
Bild: Milwaukee
Den ledande tillverkaren av arbetsbelysning, Milwaukee Tool, fortsätter att utöka det snabbt växande produktsortimentet inom personlig belysning med ett antal nya pannlampslösningar.

Pannlampa med spot/strålkastare för engångsbatteri (HL-SF).
Bild: Milwaukee
Pannlampa med spot/strålkastare för engångsbatteri (HL-SF).

USB-laddningsbar reflexpannlampa HI-VIS (L4 HL-VIS-201) från Milwaukee.
Bild: Milwaukee
USB-laddningsbar reflexpannlampa HI-VIS (L4 HL-VIS-201) från Milwaukee.

USB-laddningsbar pannlampa med slim-profil (L4 HLRP-201) från Milwaukee.
Bild: Milwaukee
USB-laddningsbar pannlampa med slim-profil (L4 HLRP-201) från Milwaukee.

Det nya sortimentet omfattar två nya laddningsbara lampor – en banbrytande USB-laddningsbar reflexpannlampa som ger arbetsbelysning runtom i 360 grader samt en USB-laddningsbar pannlampa med slim-profil. Samtidigt lanseras även en Milwaukee pannlampa med spot/strålkastare och engångsbatteri.

– Oavsett tid på dygnet är det viktigt att se till att du och dina medarbetare alltid är synliga. Milwaukee Tool utvecklar kontinuerligt nya produkter som förbättrar säkerheten på arbetsplatsen – vi har kombinerat vår marknadsledande batteriteknik med avancerad belysningsteknik för att förbättra arbetsplatssäkerheten med våra nya kraftfulla pannlampor, säger Henrik Nielsen, Nordic Trade Product Manager för Milwaukee Tool.

– Den mest banbrytande av dessa pannlampor är den USB- laddningsbara reflexpannlampan HI-VIS – den första i sitt slag med stark arbetsbelysning kombinerad med aktiv personlig säkerhetsbelysning, säger Henrik Nielsen.

Bakom dessa nya uppladdningsbara lösningar ligger Milwaukee Tools banbrytande REDLITHIUM USB-batteri – ett extremt kompakt bärbart batteri med avancerad batteriteknik.


USB-laddningsbar reflexpannlampa HI-VIS
Den USB-laddningsbara reflexpannlampan är ett typexempel på Milwaukee Tools strävan att utveckla personlig säkerhetsbelysning med kompromisslös arbetsbelysning. Denna reflexpannlampa gör användaren väl synlig från alla håll genom en kombination av hands-free arbetsbelysning och en innovativ säkerhetslampa som sitter på baksidan av huvudremmen. Säkerhetslampan kan användas med fast eller blinkande läge som är synligt i upp till 400 meter när den används ihop med den främre lampan. Den främre lampan levererar 600 lumen TRUEVIEW High Definition-ljus och har två ljuslägen – spot och strålkastare. Denna pannlampa är en säker lösning för väg- eller tunnelarbete eller annat arbete under mark samt vid arbete i närheten av bygg- och entreprenadmaskiner.

Pannlampan kan fästas på alla slags arbetshjälmar och har en elastisk rem, silikongrepp och universalklämmor som passar alla storlekar och modeller. Lampan erbjuder heldags drifttid med fem ljuseffektlägen: Hybrid spot/strålkastare, strålkastare hög, strålkastare medium, strålkastare låg, spot hög. Den USB-laddningsbara reflexpannlampan HI-VIS är vatten- och dammtålig, klarar fall från upp till 2 meter och tuffa miljöer.


USB-laddningsbar pannlampa med slim-profil
Den USB-laddningsbara pannlampan med slim-profil har en mycket kompakt lampdel på endast 2,5 cm som trots sin storlek ger en bred ljusbild och 600 lumen TRUEVIEW High Definition-ljus. Tack vare att batteriet är placerat baktill på huvudbandet erbjuder lampan maximal rörelsefrihet i trånga utrymmen och balanserad vikt för heldagsanvändning. Lampan har ett huvudband i svettabsorberande mikrofiber för ökad komfort och klämmor för att fästa lampan på hjälmen.

Fyra lägen kan användas för att maximera ljusstyrka eller drifttid: Hög, medium och låg för över 25 timmars drift. Pannlampan är vatten- och dammtålig, klarar fall från upp till 2 meter och tuffa miljöer.

Pannlampan finns även i en variant som använder engångsbatteri:


Pannlampa med spot/strålkastare för engångsbatteri
Den nya pannlampan med spot/strålklastare för engångsbatteri erbjuder punkt- och områdesbelysning i ett kompakt lågviktsformat. Med 450 lumen TRUEVIEW High Definition-ljus, strålkastare med en räckvidd på upp till 100 m och fem olika lägen kan användaren välja önskad form av ljus, effekt eller drifttid för den aktuella arbetsuppgiften. Ett högkvalitativt huvudband i svettabsorberande mikrofiber ger hög komfort och hjälmklämmor gör det enkelt att fästa pannlampan utanpå hjälmen. Pannlampan drivs med 3 x AAA-batterier.



lla: Techtronic Industries Nordic AB