Sehlhall Fastigheter anställer affärsområdesansvarig och ny projektutvecklare


2020-03-20

Anton Bergkvist, ansvarig för affärsområdet vårdbostäder hos Sehlhall Fastigheter.
Bild: Sehlhall Fastigheter
Anton Bergkvist, ansvarig för affärsområdet vårdbostäder hos Sehlhall Fastigheter.

Nima Assadi, projektutvecklare hos Sehlhall Fastigheter.
Bild: Sehlhall Fastigheter

Nima Assadi, projektutvecklare hos Sehlhall Fastigheter.



Sehlhall Fastigheter anställer Anton Bergkvist som ansvarig för affärsområdet vårdbostäder. Nima Assadi erhåller rollen som projektutvecklare.


Anton Bergkvist kommer närmast från Magnolia Bostad där han arbetat som affärsområdesansvarig vård. Anton har en civilingenjörsutbildning från KTH med inriktning på maskinteknik samt en master i industriell ekonomi med inriktning på energi och miljö.
 
– Sehlhall spelar en viktig roll för utbyggnaden av Sveriges  sociala infrastruktur. Jag ser fram emot att vara med på den fortsatta resan, säger Anton Bergkvist, affärsområdesansvarig vårdbostäder, Sehlhall Fastigheter.

Nima Assadi, som har en civilingenjörsutbildning från KTH med inriktning på samhällsbyggnad, stärker upp Sehlhalls team som projektledare. Nima har en gedigen erfarenhet från fastighets- och byggbranschen och har bland annat arbetat som projekt- och verksamhetsutvecklare hos Veidekke i åtta år. 


– Sehlhall är en samhällsutvecklare med höga ambitioner och det blir spännande att utveckla hållbara omsorgsfastigheter för egen förvaltning, säger Nima Assadi, projektutvecklare, Sehlhall Fastigheter.

Nima Assadi är också programledare för Hela kedjan, en uppskattad podcast om samhällsbyggnad.



Källa: Sehlhall Fastigheter