Byggstart för nya bostadsrätter i Hagalund, Borlänge


2020-08-10

Visionsbild BRF Läroverksvallen, som ska byggas i Hagalund, Borlänge (bilden är en illustration).
Bild: SHH
Visionsbild BRF Läroverksvallen, som ska byggas i Hagalund, Borlänge (bilden är en illustration).

SHH har i augusti byggstartat Brf Läroverksvallen i Borlänge. Samtliga bostäder i projektet är slutsålda och totalt kommer 36 bostäder stå redo för inflytt under slutet av augusti 2021.

Läroverksvallen är belägen i centrala Borlänge, inom det populära villaområdet Hagalund. Försäljningen av projektet har varit framgångsrik och samtliga 36 bostäder är sålda med bindande förhandsavtal. Totalt bygger SHH åtta stycken parhus med lägenheter på två, tre respektive fyra rum och kök. 

– Brf Läroverksvallen är ett bra exempel på styrkan i SHH:s affärsmodell, där vi tillgodoser de behov som finns i alla led, säger Ann-Louise Gustafsson, försäljningschef SHH Bostad, och fortsätter:

– I linje med kommunens önskemål har vi skapat en möjlighet att förtäta centrala Borlänge, samtidigt som vi bygger ett hållbart boende som passar väl in i omgivningen. Genom SHH:s egenutvecklade hus kan vi erbjuda ett attraktivt och långsiktigt boende till en förmånlig kostnad. Det är med glädje vi har byggstartat här i Borlänge, så vi kan välkomna våra nya kunder till inflyttning nästa höst.


Källa: SHH