Delete sluter treårigt avtal med Piteå kommun


2020-09-16

Tobias Blomquist, försäljningschef på Delete.
Bild: Delete
Tobias Blomquist, försäljningschef på Delete.

Miljöserviceföretaget Delete Service AB sluter ett viktigt avtal med Piteå kommun om miljötjänster som slamsugning, ADR och spolning i fastigheter och kommersiella lokaler.
– Vi ser fram emot samarbetet och är glada över att ha fått förtroendet, säger Tobias Blomquist, försäljningschef på Delete.

Delete har varit etablerade i Piteå sedan 2015 och har 16 medarbetare på orten. Under de kommande tre åren kommer de nu att serva kommunbolagen med bland annat slamsugning och spolningsarbeten. Sedan maj i år utför Delete liknande arbeten i Örnsköldsvik.

– Teamet i Piteå har lång erfarenhet av främst industrisanering och vattenbilning. Det är en naturlig förlängning av redan etablerade tjänster att ta sig an kommunavtalet då den typen av service passar vårt övriga utbud som hand i handske, säger Tobias Blomquist.

Delete etablerades 2010 och är i dag ett ledande företag inom miljöservice och industriell rengöring. De finns i dag på 12 orter runt om i Sverige och är en del av finska Delete Group.

– Vi har med framgång hanterat avtalet i Örnsköldsvik och ser det som självklart att ta oss an liknande uppdrag i Piteå, berättar Tobias Blomquist.Källa: Delete