Assemblin tecknar multitekniskt ramavtal för Rocklunda


2020-10-08

Rocklunda-området i Västerås.
Bild: Rocklunda Fastigheter/Lennart Hyse
Rocklunda-området i Västerås.

Assemblin har tecknat ett multidisciplinärt ramavtal med Rocklunda Fastigheter AB för installation och service av tekniska installationer i samtliga arenor vid Rocklunda-området i Västerås.

Ramavtalet gäller installationer och service inom el, värme, sanitet, ventilation, automation, data, telekom, sprinkler och säkerhet.

– Det är en fjäder i hatten för oss att få vara med och bidra till att underhålla och utveckla Rocklunda-området. Anläggningen är viktig för den lokala idrotten och därför är det roligt att få bidra till att de tekniska installationerna där fungerar som de ska. Tillsammans med Rocklunda Fastigheter ska vi hitta energieffektiva och hållbara lösningar för framtiden, säger Magnus Ottosson, servicechef el/säkerhet vid Assemblin El i Västerås.

– I linje med FN:s globala klimatmål har Rocklunda Fastigheter som eget mål att vara klimatpositivt senast 2030 och de ställer höga krav på sina samarbetspartners. Även vi på Assemblin har höga klimatambitioner, och det känns därför extra bra att vi får vara delaktiga i den processen, säger Robin Bergström, filialchef Assemblin Ventilation i Västerås.

Rocklunda är den största sammanhållna idrottsanläggningen i Sverige. Här finns utomhus- och inomhusarenor för idrott, fritid, mässor, utställningar, konserter och konferenser. Utomhusområdet omfattar 600 000 kvadratmeter. Med över två miljoner besökare årligen är Rocklunda Västerås största besöksmål.



Källa: Assemblin