Säljstart för nya radhus i Färjestaden


2021-01-22

Brf Hemlängtan blir 15 bostäder i radhus med uteplats både på fram- och baksida (bilden är en illustration).
Bild: OBOS
Brf Hemlängtan blir 15 bostäder i radhus med uteplats både på fram- och baksida (bilden är en illustration).

Bostadsutvecklaren OBOS planerar för 15 nya bostäder i Färjestaden, en kvart från centrala Kalmar.

Med grannprojektet Brf Längtan färdigställt och inflyttat är det den 10 februari dags för säljstarten av systerprojektet Brf Hemlängtan. Projektet består av femton marklägenheter med 3 rum och kök på cirka 83 kvm i radhus. Alla bostäder får parkeringsplats, egen trädgård och uteplats på fram- och baksida. I området planerar man också att anlägga en boulebana för de boende i kvarteret.

– Det här är ett hem som passar de flesta. Från äldre som vill sälja villan till det unga paret som vill flytta ihop. Här bor man tryggt och bekvämt i en bostadsrättsförening men får samtidigt njuta av villakänslan, säger projektutvecklare Elisabeth Berntsson.

OBOS ingår i organisationen Trygg Bostadsrättsmarknad sedan några år tillbaka, och vi är stolta över att vi kan erbjuda den här kvalitetsmärkningen för våra kunder, förklarar Elisabeth.

– Är man intresserad av att uppleva bostäderna och planlösningen har vi också en visningslägenhet i grannprojektet, där det går bra att boka tid för en privat visning med mäklare, avslutar Elisabeth.

Brf Hemlängtan kommer att förses med kvalitetsmärkningen Trygg BRF – en garantistämpel för att föreningen har en ordnad ekonomi och uppfyller etiska regler.

Den 26 januari ordnar man en informationsträff om Brf Hemlängtan för intressenter, och i samband med säljstarten den 10 februari kommer man att erbjuda ett introduktionspris till de fyra första som tecknar förhandsavtal.


Källa: OBOS