L2 Fastigheter växlar upp hos Wallenstam


2021-02-17

I oktober månad flyttar L2 Fastigheter in i nya lokaler hos Wallenstam.
Bild: Wallenstam
I oktober månad flyttar L2 Fastigheter in i nya lokaler hos Wallenstam.

Wallenstam har tecknat hyresavtal med L2 Fastigheter om 420 kvadratmeter på Vasagatan 43 B i Göteborg. I oktober månad flyttar de in i sin nya kontorslokal i Avenyområdet.

L2 Fastigheter är ett utvecklingsinriktat fastighetsbolag med bas i Göteborg. Företaget grundades 2013 och äger idag fastigheter i Göteborg, Borås och Mölndals kommun. L2 Fastigheter är sedan tidigare hyresgäst hos Wallenstam och växlar nu upp till större kontorsyta på två våningsplan högt upp på Vasagatan 43 B.

– Det känns fantastiskt trevligt att välkomna L2 Fastigheter till Avenyområdet till hösten. Det är väldigt roligt när våra kunder växer tillsammans med oss såsom L2 Fastigheter nu gör, säger Marina Fritsche, regionchef för Göteborg och vice vd på Wallenstam.

– Vi ser mycket fram emot vår flytt nu till hösten till nya fina lokaler i riktigt bra läge. Vi växer och behövde i samband med det utöka vår kontorsyta. Att vara kvar som hyresgäst hos duktiga branschkollegor och samtidigt vara med från början i anpassning och utvecklingen av vår nya kontorslokal känns väldigt trevligt, säger Karl Ljunggren, vd på L2 Fastigheter

Inför flytten kommer lokalen att anpassas med hållbarhet i fokus. De fina ljusinsläppen från flera håll prioriteras, befintlig stil och glaspartier ska behållas och dörrar återanvändas och flyttas runt i möjligaste mån. 




Källa: Wallenstam