Säljstart för Brf Odun i Lindbacken


2021-02-19

Visionsbild över Brf Odun i Lindbacken.
Bild: Lindbacken fastigheter
Visionsbild över Brf Odun i Lindbacken.

Visionsbild över Brf Odun i Lindbacken.
Bild: Lindbacken fastigheter
Visionsbild över Brf Odun i Lindbacken.

Lindbacken fortsätter att växa. Nu byggs 24 radhus i sten i två våningar med ett utmärkt läge i Lindbacken. Riksmäklaren har fått i uppdrag att sälja bostadsrättsradhusen i Brf Odun.
– Det känns jättekul att vi på Riksmäklaren återigen blivit utvalda att förmedla ett prestigefyllt projekt i Lindbacken, säger Marcus Topel, mäklare på Riksmäklaren.

Bostäderna får en boarea om 127 kvm, med tre sovrum och ett tv-rum/alternativt ett 4:e sovrum på övre plan. Med närhet till det mesta, erbjuds nu dessa trevliga och ytsmarta radhus.
– Husen har ett bra läge med anslutande gångväg till ICA och busshållsplats, säger Joakim Holgersson, delägare på Lindbacken fastigheter.

Invändigt präglas bostäderna av design med smakfullt eleganta och genomtänkta materialval. Radhusen levereras med riktigt bra maskinell utrustning av hög kvalitet och golvvärme för optimal komfort, stora fönsterpartier för bra ljusinsläpp samt kök av hög standard.
– Vi har valt exklusiva material med Kvänumkök och carraramarmor, färgskalan går år naturnära färger, säger Joakim Holgersson.

Arkitekten har skapat mycket ljus och ett socialt inbjudande boende men samtidigt mycket ytsmarta kvadratmeter.
– Boendet passar perfekt för den som önskar ett praktiskt boende i en avslappnad miljö, säger Marcus Topel.

Sedan första spadtaget i Lindbacken för elva år sedan har totalt 600 bostäder byggts och cirka 100 tomter sålts. Nu återstår omkring 200 bostäder att byggas.
– Det säljs nästan 100 bostäder om året så med byggtid inräknat ser det ut som om Lindbacken är fullt utbyggt sommaren 2024, säger Joakim Holgersson.


Fakta: Brf Odun

Totalt byggs 24 radhus
Inflytt beräknas till 4:e kvartalet, 2022
Pris från 3 895 000 kronor


Källa: Riksmäklaren Uppsala