Stena Fastigheter är Årets fastighetsbolag


2021-02-26

\
Bild: Stena Fastigheter
"Vi är väldigt glada för den här utmärkelsen" säger Cecilia Fasth, koncern-VD Stena Fastigheter.

Stena Fastigheter har utsetts till Årets fastighetsbolag bostad 2020. Priset delades ut under Fastighetsgalan den 25 februari.

– Vi är väldigt glada för den här utmärkelsen. Att vi uppmärksammas för att vi fortsatt att satsa på våra kvarter just under pandemiåret, värmer lite extra. Jag vill rikta ett stort tack till alla kollegor, samarbetspartners och kunder som med omtanke gett det där lilla extra år 2020, säger Cecilia Fasth, koncern-VD Stena Fastigheter.

I hård konkurrens var Stena Fastigheter tillsammans med Wallenstam och SKB finalister i priset Årets fastighetsbolag bostad. Priset delades ut under Fastighetsgalan, som i år sändes digitalt. Arrangör av galan var Word in Property i samverkan med Lokalguiden, med New Property Group, PwC och Heba som partners.


Motivering: Årets Fastighetsbolag Bostad – Stena Fastigheter
Priser för Årets Fastighetsbolag Bostad går i år till ett bolag som pandemin till trots haft ett väldigt bra år med fortsatt stark efterfrågan på både hyresrätter och bostadsrätter vilket medfört att man sålt bostäder i högre takt än förväntat.

Bolaget har även kunnat hålla takten inom nyproduktion och investerat i uppgradering av bolagets befintliga fastigheter. Man jobbar långsiktigt och fortsätter stärka de kvarter företaget är verksamt i. Detta med ett tydligt och förstärkt hållbarhetsarbete, något som uppmärksammat och prisats en rad gånger under året och även visar att hållbarhet och affärsmässighet går hand i hand.


Källa: Stena Fastigheter