OBOS Projektutveckling planerar för nytt projekt i Trelleborg


2021-03-02

<noscript>&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;amp;lt;img alt=\
Bild: OBOS
Projektet består av 21 bostäder. i varierande storlekar. Lägenheter på 67 kvadratmeter och välplanerade radhus och etagelägenheter på 105 kvadratmeter.

OBOS Projektutveckling planerar för ett nytt projekt i Västra Gränstorp i Trelleborg. Kvarteret ligger på cykelavstånd till centrum likväl som det har den skånska naturen runt hörnet och här planeras för ett grönt bostadskvarter med extra krut på utemiljön.

Ansvarig mäklare är Daniel Lundin på Fastighetsbyrån Nyproduktion och han berättar att projektet består av 21 bostäder i varierande storlekar.

– Här kommer uppföras lägenheter på 67 kvadratmeter och välplanerade radhus och etagelägenheter på 105 kvadratmeter. Hela området blir grönt och lummigt och här kommer bland annat att uppföras ett orangeri som jag vet kommer bli mycket uppskattat, säger Daniel Lundin.

Säljstarten planeras inför Q2 2021 och för den som vill få möjlighet att boka sig tidigt är det viktigt att gå med i OBOS medlemsprogram. Daniel berättar att de som är med i medlemsprogrammet har förtur till att välja bostäder.

– Som medlem får du förtur att köpa före alla andra. Om flera medlemmar vill ha samma objekt får medlemmen med längst medlemstid erbjudande om att köpa först. Tackar någon nej går turen vidare till medlemmar efter fallande medlemstid. Det innebär att en intressent alltid har en chans att få det objekt man önskar, men chansen minskar om man inte är medlem. Jag hade inte velat ta den risken. För ett par hundralappar om året finns det flera fördelar, säger Daniel Lundin.



Källa: OBOS