BSK växer inom projektering


2021-05-10

BSK Arkitekter förstärker inom projektering och anställer Johannes Dursun som affärsansvarig arkitekt.
Bild: Per Kristiansen
BSK Arkitekter förstärker inom projektering och anställer Johannes Dursun som affärsansvarig arkitekt.

BSK Arkitekter har anställt arkitekten och civilingenjören Johannes Dursun och förstärker därmed erbjudandet inom projektering.

Johannes Dursun får rollen som affärsansvarig arkitekt. Han kommer närmast från Ettelva arkitekter där han bland annat arbetat med nybyggnation av bostäder på uppdrag av Veidekke och Ikano.

– Vi ser en efterfrågan på marknaden när det gäller erfarna arkitekter som kan styra projektering effektivt. Därför är jag otroligt glad att vi rekryterat Johannes Dursun, som blir en viktig förstärkning för BSK Arkitekter, säger Lise-Lott Söderlund, VD på BSK Arkitekter.

Dursun har omfattande erfarenhet av att leda stora och komplicerade projekt. Som arkitekt har han varit uppdragsledare i projekt inom industri, infrastruktur, kontor, skolor och bostäder. Exempelvis har han arbetat med Facebooks datacenter i Luleå och utbyggnaden av tunnelbanan i Stockholm.

– Mitt uppdrag är att positionera BSK Arkitekter tydligare inom projektering i syfte att vinna nya spännande uppdrag. Det ser jag fram emot. Nu hoppas jag bara att det inte dröjer för länge innan jag får träffa mina kollegor fysiskt på kontoret, säger Johannes Dursun, ny affärsansvarig arkitekt på BSK Arkitekter.


Källa: BSK Arkitekter