JC Gravyr & Tryck – En digital skylttillverkare


2021-06-02

Bild: JC Gravyr & Tryck

JC Gravyr och Tryck är en skylttillverkare som lyfter beställningsprocessen av skyltar till helt nya nivåer i Sverige. Med den nyutvecklade webbplatsen www.jcgt.se digitaliserar företaget hela processen från beställarens unika behov till att skylten är mottagen av beställaren.

Hela denna text är en annons.

Med deras digitala skyltverktyg och webshops fasta sortiment blir det enklare för kunden, som aktörer inom byggindustrin eller privata konsumenter att alltid ha full kostnadskontroll på vad deras önskade design på skyltar eller andra produkter kommer att kosta och se ut redan i projekteringsfasen. Sortimentet sträcker sig från allt inom taktil skyltning och kontrastmarkering för offentliga lokaler till Dörrskyltar och Fasaddekor till det privata hemmet.

JC Gravyr & Tryck erbjuder kunden en unik möjlighet att designa egna graverade mässingsskyltar från grunden. Som en av få aktörer i Sverige låter de kunden själva, direkt på hemsidan, ange vilket mått på skylten som önskas, vilken form som passar och skriva in den text som skall vara på. Detta möjliggör för fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar med äldre anrika fastigheter designa egna tidsenliga mässingsskyltar i samma tidsanda som fastigheten.

Med ett av Sveriges mest prisvärda sortiment kan arkitekter, som ritar nya hus, hitta effektiva och moderna skyltsystem som passar och fastighetsskötare kan själva enkelt och smidigt beställa skyltar som behövs till fastigheten. Den nya webbplatsen tar helt bort behovet att behöva skapa avancerade korrektur som ska skickas fram och tillbaka i en tidskrävande och dyr process. Beställare ser direkt på webbplatsen hur skylten kommer att se ut och kostnaden för den utan krångliga kostsamma procedurer.

– Vi brinner för det att ta fram produkter som är snygga och som våra kunder attraheras av samtidigt som vi vill bygga in element i dem som gör att personer som har en synnedsättning också kan ha glädje av systemet, säger Johnny Stangmo, VD.