Bygglet bland de 5% starkast växande företagen i Sverige


2022-01-17

Hanna Konyi, VD på Bygglet.
Bild: Bygglet
Hanna Konyi, VD på Bygglet.

UC gör årligen en analys av Sveriges företag vad det gäller bland annat tillväxt och lönsamhet. Certifikatet tilldelas företag som växer snabbt och kraftigt, men samtidigt har en sund soliditet. Bygglet har tilldelats Nordiskt tillväxtcertifikat – ett certifikat som enbart går till fem procent av Sveriges företag.

Idag är Bygglet superstolta över att vara det självklara valet för Sveriges hantverkare när det kommer till projekthantering.

– Jag är övertygad att vår framgång till största del bygger på att vi utvecklar det som ger mest och flest kunder nytta varje dag i sin verksamhet. Allt fler hantverkare upptäcker hur mycket smidigare deras vardag blir när administrationen tar både mindre tid och blir enklare. Många säger att de får en helt annan koll på hur bolaget går och slipper oroa sig. Att 9 av 10 kunder rekommenderar Bygglet är vi oerhört stolta över, säger Hanna Konyi, VD på Bygglet.

Hon fortsätter:
– Vi ser att efterfrågan på digitala verktyg bara ökar inom bygg och därför ser vi mycket positivt på framtiden. Att vi dessutom numera ingår i Nordens största mjukvarukoncern for hantverksbranschen, SmartCraft ASA, bidrar till att vi tillsammans med våra systerbolag kan tillgodose behoven av olika verktyg hos små och medelstora företag och 115 000 användare!


Källa: Bygglet