MER Arkitekter stärker upp med tre nya arkitekter


2022-01-18

MER Arkitekter stärker upp med arkitekterna Erik Wettervik, Josefin Westman och Lucas Hinnerud.
Bild: MER Arkitekter
MER Arkitekter stärker upp med arkitekterna Erik Wettervik, Josefin Westman och Lucas Hinnerud.

Med ett starkt år bakom sig inleder MER Arkitekter det nya året med att välkomna tre nya kollegor. De nya arkitekterna Erik Wettervik, Josefin Westman och Lucas Hinnerud kliver in med bred och lång erfarenhet för att stärka upp företagets erbjudande.

Erik Wettervik har en masterexamen i arkitektur från KTH och kommer senast från Arkitema. Tidigare har han bland annat jobbat på Nordiska Galleriet och gjort praktik på BAU. Nu börjar han som arkitekt hos MER Arkitekter.

Josefin Westman har en kandidatexamen i Design och formgivning från Högskolan i Gävle och kommer senast från egen verksamhet. Med 15 års erfarenhet som inredningsarkitekt har hon bland annat jobbat med flera stora retailprojekt, utställningar och kontor. Josefin börjar som inredningsarkitekt, MSA.

Lucas Hinnerud har en kandidatexamen i Inredningsarkitektur och produktdesign från Beckmans Designhögskola. Nu välkomnas han tillbaka till MER Arkitekter som inredningsarkitekt, SIR, efter ett år som frilansade arkitekt. Med 10 års erfarenhet som arkitekt har Lucas bland annat jobbat med utställningar, museum och möbelformgivning. De nya kollegorna kommer att börja arbeta med uppdragsgivare som KTH, finska Altaal, Clear Channel och Bazooka.

– Det känns otroligt kul att kunna inleda året med att välkomna tre nya kollegor. Vi letar alltid efter nya perspektiv, idéer och erfarenheter, inte minst nu när vi har högt tryck på kundförfrågningar. Jag är säker på att vi kommer att kunna åstadkomma riktigt bra och roliga resultat tillsammans, säger Venke Osnes, vd på MER Arkitekter.

Venke Osnes och Niklas Larsén, som klev på som gemensam vd-duo i april 2021, ser ljust på det kommande året och har fler rekryteringar i sikte. Med de tre nya kollegorna är man nu 31 anställda på MER Arkitekter.


Källa: MER Arkitektur