HAGS lanserar ny app för offentlig utemiljö


2022-02-18

Planera din utemiljö med HAGS Design 3D.
Bild: Hags
Planera din utemiljö med HAGS Design 3D.

Nu lanserar HAGS en applikation för 3D-design av parkmiljöer. Syftet är att användarna ska kunna testa och planera HAGS parksortiment i valfri miljö genom Augmented Reality.
– Vi hoppas att användarna kommer tycka att det är roligt att leka runt i appen och testa sig fram till den lösning som passar dem bäst, säger Mia Boozer, marknadschef på HAGS Aneby.

Hela denna text är ett meddelande från våra annonsörer.

HAGS är i idag en av Sveriges största leverantörer av möbler för park-och stadsmiljö - nu vill företaget göra planeringen av parkmiljöer både roligare och smidigare. Genom den nya Augmented Reality-appen HAGS Design 3D erbjuds möjligheten att på ett enkelt sätt testa sig runt bland produkterna ur HAGS parksortiment som består utav 157 olika produkter i över 400 varianter. AR-tekniken ger en verklighetstrogen bild av miljön som ska inredas och låter användarna testa sig fram till vilka färger, varianter och kombinationer som passar bäst.

– Vår förhoppning är att kunderna ska tycka att det är roligt att leka runt i appen och dela med sig av sina bilder - både till kollegor och till oss. Genom att ge en verklighetstrogen bild i ett tidigt stadie hjälper appen användaren i processen att planera och därmed undvika en situation där den står med en leverans som inte alls blev som tänkt, säger Mia Boozer.


En app som underlättar
HAGS har ett brett parksortiment med allt från cykelförvaring, blomlådor och papperskorgar till bänkar, bord och grillar. Med den nya appen vill HAGS göra produkterna mer lättillgängliga och bidra till att fler får upp ögonen för design av utomhusmiljöer.

– Det känns väldigt spännande och roligt att vi äntligen kan lansera den här tjänsten. För oss är det är ett stort steg framåt i den digitala världen. Vi är mest kända för vårt lekplatssortiment, det är det är som många förknippar HAGS med. Nu vill vi att fler får upp ögonen för vårt parksortiment och ge kunden möjlighet att skapa funktionella och snygga utemiljöer, avslutar Mia Boozer.


Källa: Hags