Ny kompakt Mirka DEOS slipmaskin för enkel slipning av fönster, dörrar och karmar


2022-04-07

Bild: Mirka

Mirka introducerar en ny, ännu mer kompakt Mirka DEOS elektrisk planslipmaskin för att ytterligare utöka utbudet av de lätta DEOS-maskinerna. Den nya DEOS 343CV har en 75x100mm underlagsplatta, för smidig och effektiv slipning av trä, dörrar och karmar.

DEOS 343CV är särskilt smidig att använda tack vare sina två driftlägen. I det första läget börjar den borstlösa elmotorn i DEOS 343CV arbeta vid 5 000 rpm, varifrån den kan justeras linjärt till maximal hastighet genom att ändra spakens läge. Dessutom finns det ett extra steg på 7500 rpm för finare hastighetsjustering. I det andra läget startar DEOS 343CV med maximal hastighet när spaken trycks ned.

Den nya Mirka DEOS 343CV är utvecklad för att slipa fönster, dörrar och karmar och utföra korrigeringsarbeten på träspackel, på platser där storleken verkligen spelar roll, och resultatet verkligen räknas.

– Jämfört med de andra Mirka DEOS-modellerna är den nya DEOS 343 ännu smidigare att använda, och den kommer verkligen till sin fulla rätt vid tillfällen där det behövs en mer kompakt elektrisk planslipmaskin, säger Kristian Johansson, Product Manager för avdelningarna Construction & Decoration och Wood.

Med hjälp av sin låga design och sitt bekväma grepp håller DEOS 343 dig nära arbetsytan för extra prestanda. Med en vikt på 970 gram är den en av de lättaste slipmaskinerna på marknaden, och varje gram som tas bort innebär minskad slipbelastning.

DEOS 343 är en ny introduktion i Mirkas sortiment av klassens bästa slipmaskiner, och förenar sig med de andra tre DEOS-modellerna, 383CV, 353CV och DEOS 663CV Delta. De kombineras bäst med Mirkas förstklassiga slipmaterial och professionella dammsugare och tillbehör. En kombination som ger en verkligt enkel arbetslösning, som levererar en fantastisk, dammfri finish.


Källa: Mirka