Serneke och Iver förlänger ett redan långt samarbete


2022-05-06

Bild: Serneke

Iver har tecknat ett nytt flerårigt avtal med byggkoncernen Serneke avseende leverans av IT-drifttjänster. Serneke erbjuder heltäckande tjänster inom entreprenad- och projektutveckling med målet att vara det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen.

Iver och byggkoncernen Serneke har tecknat ett nytt flerårigt avtal vilket innebär att Iver även i fortsättningen kommer vara helhetsleverantör av IT-drifttjänster till Serneke. I Ivers leverans ingår bland annat serverdrift, Office 365-tjänster, wifi-tjänster, klientmanagering och säkerhetstjänster. Det nya avtalet är en ny förlängning på ett redan långt samarbete som inleddes redan 2009.

– Efter ett långt samarbete så väljer vi nu att förlänga vårt avtal. I en accelererad digitalisering inom både Serneke och byggbranschen behövs en flexibel, säker men också stabil infrastruktur, säger Niclas Ölander, IT-chef på Serneke.

– Det känns fantastiskt kul att ett redan långt och framgångsrikt samarbete förlängs med ytterligare en avtalsperiod. Vi har god insikt i Sernekes behov och utmaningar och vi ska även fortsättningsvis leverera en stabil, säker och flexibel IT-drift. I vårt ansvar som parter och helhetsleverantör av IT-tjänster ska vi även säkerställa att vi skapar rätt förutsättningar för Sernekes fortsatta digitala transformation, säger Magnus Furmarker, VP Business Development, på Iver.


Källa: Iver