Lyckliga vinnare av Bygmastipendiet vid Tannbergsskolan i Lyckele


2022-06-21

Stipendiaterna Folke Eklund och Evelina Näslund.
Bild: Bygma
Stipendiaterna Folke Eklund och Evelina Näslund.

Den 14 juni delades Bygmastipendiet ut till två elever på bygg-och anläggningsprogrammet vid Tannbergsskolan i Lycksele. De lyckliga stipendiaterna heter Folke Eklund och Evelina Näslund.

Eleverna Folke Eklund och Evelina Näslund på Tannebergsskolan fick den 14 juni motta Bygmastipendiet för sitt engagemang och sina prestationer under studietiden. Nicklas Unée, platschef på Bygma i Lycksele och Neil Duncan, rektor på Tannebergsskolan hade äran att dela ut priset.

För att vinna stipendiet ska eleverna antingen ha gjort en skolprestation utöver det vanliga, lyckats vända en nedåtgående spiral eller med ambition och stolthet åstadkommit något anmärkningsvärt under studietiden.

Både Folke och Evelina har visat ett stort engagemang och passion i sitt skolarbete. Med nyfikenhet har Folke tagit tills sig av andras erfarenheter både praktiskt och teoretiskt. Evelina har med ett fast mål i sikte arbetat hårt för att nå dit och genom det presterat på en hög nivå. Båda eleverna går en ljus framtid till mötes.


Källa: Bygma