En självklarhet att auktorisera nya företaget


2022-08-12

\
"Auktorisationen är inte en pappersprodukt utan ett strukturerat hållbarhetsarbete", säger Stefan Sandén, VD Sandéns Golv Helsingborg.

– Vi insåg redan från början att kunskap är enda sättet att ta sig uppåt i hierarkin i byggbranschen och bli lyssnad på, säger Stefan Sandén, VD Sandéns Golv. Det gäller både golvbranschen som helhet och våra egna företag. Därför är auktorisationen viktig. Det är både en positiv stämpel och ett kompetensbevis; att vi gör rätt saker på rätt sätt.

Sandéns Golv i Helsingborg tillhör gänget av pionjärer som blev Auktoriserat Golvföretag redan vid starten 2001. Sedan dess har företaget vuxit och består nu av Sandéns Golv i Ängelholm som också är auktoriserat, samt det relativt nystartade golvföretaget i Halmstad som står på tur att auktoriseras.

– Det har varit en självklarhet att Sandéns Golv i Halmstad också ska bli Auktoriserat Golvföretag. Rutinerna är inarbetade redan från start, så det är egentligen bara formaliteter som återstår.

– Det är helheten som gör auktorisationen till en viktig stöttepelare i företagets verksamhet. Att vi har en hög standard inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö märks både internt och utåt mot våra kunder. Auktorisationen är inte en pappersprodukt, utan innebär ett strukturerat arbete med hållbarhet där allt hänger ihop.


Källa: Golvbranschen