Structor Byggteknik Umeå expanderar i norr med ny delägare


2022-09-21

Joakim Rödén kommer närmast från Sweco.
Bild: Structor
Joakim Rödén kommer närmast från Sweco.

Structor Byggteknik Umeå startar ett nytt kontor i Örnsköldsvik med Joakim Rödén som ny delägare i bolaget. Joakim Rödén kommer närmast från Sweco.

Joakim Rödén har erfarenhet inom brokonstruktion samt projektering av flerbostadshus, elkraft och industrier. Han är verksam på hela norrlandsmarknaden med bas i Örnsköldsvik.

– Jag har varit konsult på Structor Västerås tidigare och för mig känns det som en självklarhet att återvända till Structor. Nu ser jag fram emot att möta kunder och nya kollegor och vara med på Structors försatta intåg i Norrland, säger Joakim Rödén.

Structor Umeå Byggteknik startade upp för snart fyra år sedan och har växt organiskt från tre till sju medarbetare på norrlandsmarknaden under pågående pandemi.

– Det känns jättekul att hälsa Joakim välkommen till oss. Vi tror starkt på norrlandsmarknaden och vi vill bidra till att förverkliga de investeringar som pågår i norra Sverige. Vi ser fram emot nya spännande projekt och samarbeten med våra kunder, säger Mikael Lundberg, vd för Structor Byggteknik Umeå AB.


Källa: Structor