Gillöga och Riksmäklaren utökar samarbetet när Åhusvången växer


2022-09-27

Åhus nya stadsdel Åhusvången växer (bilden är en illustration).
Bild: Riksmäklaren
Åhus nya stadsdel Åhusvången växer (bilden är en illustration).

Åhus nya stadsdel Åhusvången växer med en Etapp 2. 14 nya lägenheter ska byggas med Gillöga som byggherre och Riksmäklaren får förtroendet att förmedla bostäderna.
– Vi är jättestolta och ser verkligen fram emot att få vara med på detta spännande projekt, säger Ulrika Lööf, vd på Riksmäklaren i Uppsala.

Etapp 2 inleds med uppförandet av 14 lägenheter, såväl marklägenheter med egen trädgårdstäppa samt etagelägenheter med balkonger. Bostäderna byggs av det välrenommerade familjeföretaget Gösta Bengtssons Bygg.

Med fokus på toppmodern interiör, högsta byggkvalitet och arkitektonisk mångfald växer Åhusvången vidare med visionen om att skapa en modern tappning av Åhus gamla bykärna – nu med den prisvinnande arkitektbyrån Kaminsky Arkitektur vid ritbordet. Förhoppningen är att Etapp 2 ska stå klar i slutet av 2023.

Efter att Gillögas projekt i Lindbacken i Uppsala snart är avslutat är Åhusvången nästa stora projekt, där man också väljer att samarbeta med Riksmäklaren.

– Vi har haft ett mycket bra samarbete med Gillöga i 20 år. Det har varit fantastiskt kul att arbeta med Gillöga i Lindbacken i Uppsala. Nu utvidgar vi samarbetet ytterligare i och med projektet i Åhus, säger Ulrika Lööf, vd på Riksmäklaren i Uppsala.


Källa: Riksmäklaren