Stefan Paulsson ny VD för K-Prefab AB


2023-01-20

Stefan Paulsson ny VD för K-Prefab AB.
Bild: K-Prefab
Stefan Paulsson ny VD för K-Prefab AB.

Stefan Paulsson har utsetts till VD för K-Prefab AB som är ett dotterbolag till K-Fast Holding AB. Sedan den 11 april 2022 har Stefan Paulsson varit tillförordnad VD för K-Prefab AB vilket genom beslut i styrelsen för K-Prefab AB nu permanentas.

Stefan Paulsson har en gedigen bakgrund inom K-Prefab där han började arbeta inom konstruktion och senare som Regionchef i region SYD under 7 år. 2021 utsågs han till vVD och Operativ chef med inriktning på verksamhetsutveckling och operativa processer, samt utveckling av projekten med K-Fastigheter.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla K-Prefab tillsammans med alla medarbetare och säkerställa att vi även i fortsättningen är en pålitlig partner och stomleverantör till våra kunder och samarbetspartners, säger Stefan Paulsson, VD för K-Prefab.

I och med att Stefan Paulsson utses till VD för K-Prefab AB, kommer han permanent att ingå i K-Fastigheters koncernledning som affärsområdeschef för Prefab, som är en av fyra affärsområden inom K-Fastigheter.

K-Prefabs tidigare VD Kaj Grönvall kommer att kvarstå inom koncernen som senior rådgivare.


Källa: K-Prefab