BF Stambytesentreprenad väljer HomeRun som digital lösning för tillval och kommunikation


2023-02-14


BF Stambytesentreprenad, ett entreprenadbolag beläget i Gävle, har valt HomeRun som digital lösning för sitt nya fastighetsprojekt Skeppstornet. Bolaget har vuxit och utvecklats till en specialiserad stambytesentreprenad som också utför häftiga nyproduktionsprojekt i Gävle.

Martina Forslund, VD, och Heléne Hurtig, projektadministratör och HR, arbetar för att säkerställa att bolaget håller sig i framkant inom branschen. BF Stambytesentreprenad har därför valt att använda HomeRun som sin digitala lösning för tillvalssystemet vid försäljningen av deras nya exklusiva fastighet, Skeppstornet, som ligger intill Gavleån i Gävle. Skeppstornets lägenheter kommer innehålla högkvalitativa materialval där samtliga lägenheter har en egen inglasad balkong. Bostäderna har fina ljusinsläpp, högt i tak, med väl genomtänkta, tilltalande och öppna planlösningar.

Användningen av HomeRuns digitala tillvalsportal förenklar administrationen och kommunikationen med kunderna för BF Stambytesentreprenad, jämfört med det manuella arbete man tidigare gjort. Den digitala tillvalsportalen bidrar även till en mer exklusiv upplevelse för de som köper en lägenhet i Skeppstornet.

Tidigare användes manuella system, som Excel, för att hantera tillvalen åt de boende. Heléne menar att det tog för mycket tid och det alltid fanns en oro för att saker skulle falla mellan stolarna och glömmas bort. Med HomeRuns system hoppas både Martina och Heléne göra processen smidigare och effektivare för både bolaget och köparna.

Det är inte bara tillvalshanteringen som förbättras med HomeRun utan den digitala kommunikationsportalen i verktyget underlättar kommunikationen med de boende, då allt samlas i molnet och blir lättillgängligt för alla parter. 

– Det var en lättnad att veta att grundaren av HomeRun själv arbetade med stambyten och renovering, eftersom det är nära kopplat till det som vi på BF Stambytesentreprenad också gör, säger Martina, VD på BF Stambytesentreprenad.

HomeRun är det digitala verktyget för nyproduktion, stambyten och renovering av bostäder som effektiviserar projektet, minskar risken för fel och samlar all kommunikation på ett och samma ställe. HomeRun är en del av SmartCraft – den ledande leverantören av digitala lösningar och tjänster (SaaS) till hantverkare och byggbolag i Norden. 

Källa: HomeRun