Gasen i botten på Byggmässan i Göteborg - missa inte Bygg[R]evolution!
 


2023-04-12

Bild:SmartCraft

SmartCraft presenterar ett nytänkande evenemang för byggbranschen som tar plats den 27:e april på Byggmässan i Göteborg. Detta unika tillfälle ger dig en möjlighet att upptäcka de senaste trenderna inom digitalisering, till exempel modern teknik som solenergi och ergonomiska exoskelett.


Huvudtalaren för eventet är ingen annan än rallydrottningen Ramona Karlsson vars karriär vuxit i kanonfart. Hur kan byggbranschen dra lärdom av hennes erfarenhet från rallyvärlden? Ramona står på scen för att dela med sig av sina insikter till byggbranschen.

-        Min rallykarriär har varit kantad av både medgångar, motgångar, bilkrascher och bilbränder. Men jag har nått mina målsättningar, mycket tack vare motivation så klart men också genom att tänka utanför boxen för att hitta nya och kreativa lösningar, berättar Ramona Karlsson.

Mellan klockan halv två och halv fyra pågår det fartfyllda eventet med Sandra, Byggsandra, Mobaraki som moderator. Under eventet möts du av intressanta talare från byggbranschens alla hörn. Vi utforskar hur digitalisering kan hjälpa yrkesarbetare att effektivisera sitt arbetssätt, höja sina färdigheter till nästa nivå och förbättra sitt ledarskap. Årets byggkvinna och byggchef från 2021, Emmalena Örn och Jack Len, diskuterar vad bra ledarskap egentligen är och hur den nya hantverkaren vill se på sin arbetsgivare.

-        Bygg[R]evolution är eventet du inte får missa. Vi bjuder på en show med massvis av inspiration, kunskap och glädje. Vi kommer ha riktigt kul och hoppas på att alla vill delta, berättar moderator Sandra Mobaraki.

Men det är inte allt; i ett spännande panelsamtal diskuteras också hur båda hantverkare och entreprenörer påverkas av det digitala i energifrågan - lyssna hur Daniel Lindgren från Dryft och Fredrik Ramsfeldt från AFRY tar sig an frågan.

Missa alltså inte Bygg[R]evolution som visas live på scen 1, Serneke Arena mellan klockan halv två och halv fyra under Byggmässan.


Källa: SmartCraft